Het is alweer bijna kerst en dus wordt het tijd om te gaan zoeken voor leuke cadeau’s voor vrienden of familie. Sommige mensen hebben al een lange tijd geleden cadeautjes gehaald, maar er zijn ook aardig wat mensen die laat beginnen met het zoeken naar cadeautjes. Ben jij ook zo’n persoon? Dan kan je wellicht leuke ideeën opdoen uit deze blog! In deze blog staan er namelijk een aantal, budgetvriendelijke, kerstcadeaus beschreven waarmee jij je vrienden blij mee kan maken. Lees dus snel verder!

  1. Nintendo gift card

Een Nintendo Gift Card is een zeer leuk idee voor een kerstcadeautje. Deze Nintendo Gift Card kun je besteden in de Nintendo Gift store. In de Nintendo Gift store zijn er heel veel games beschikbaar die je kan aanschaffen door gebruik te maken van de Nintendo Gift Card. Je kan de Nintendo Gift Card gebruiken om games te kopen voor de volgende consoles: Nintendo DSi (XL), 2DS, 3DS en de Wii U.

  1. Bol.com cadeaukaart

Met een cadeaukaart van Bol.com kan je eigenlijk nooit fout zitten. Je kan letterlijk van alles en nog wat bij Bol.com bestellen: van elektronica tot aan boeken, er is heel veel te verkrijgen bij Bol.com. Door een cadeaukaart te geven als kerstcadeau kan je een ander erg blij maken.

  1. Een gezelschapsspel

Kerst draai een en al om gezelligheid. Wanneer het koud is tijdens kerst kan een leuk gezelschapsspel er namelijk voor zorgen dat je toch een leuke dag kan hebben. Een voorbeeld van een leuk spel is 30 seconds: bij dit spel moet je binnen 30 seconde zoveel mogelijk begrippen proberen te raden. Wie wint bij jou thuis?

  1. Een lekker luchtje

Bijna iedereen heeft wel de behoefte aan een nieuw, lekker luchtje. Vooral de luchtjes van Paco Rabanne, Hugo Boss en Yves Saint Laurent vallen goed in de smaak.  Weet jij al wat je gaat halen als kerstcadeau?