Logo Telefoonstore

Ben je op zoek naar iPhone reparatie Emmen om een goede telefoons zaak in Emmen te vinden die jouw telefoon voor een voordelige prijs kan repareren? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Telefoonstore. 

Een zeer overzichtelijk en informatieve website 

Ik had mijn telefoon een aantal dagen geleden laten vallen waardoor het scherm van mijn iPhone kapot was gegaan en de telefoon niet meer aanging. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar iPhone reparatie Emmen om een goede telefoons zaak bij mij in de buurt te vinden die mijn telefoon zou kunnen repareren. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Telefoonstore mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg voorechtelijk en bevat zeer veel informatie voor zowel het bedrijf als over de reparaties die zij uitvoeren. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg goede telefoon reparaties uitvoert en je geholpen kunt worden zonder afspraak. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de winkel brengen. 

iphone-11


Zeer snel en uitgebreid geholpen door een van de deskundige monteurs 

In de winkel werd ik erg snel en zeer vriendelijk geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Na de reparatie werkte mijn telefoon weer uitstekend. Daarom ben ik ook super tevreden over telefoonstore in Emmen.