LOGO

Ben je op zoek naar iPad reparatie Rotterdam dan raad ik je aan om een een kijkje te nemen op de website van The Repair House. Deze telefoons zaak biedt onder andere 12 maanden garantie aan op de reparaties die zij uitvoeren. 

Meer dan 15 jaar ervaring en 12 maanden garantie 

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPad reparatie Rotterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende telefoons zaken van telefoons zaken in Rotterdam. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van The Repair House mij het meeste aan. De website van deze telefoons zaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de telefoons zaak aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat je 12 maanden garantie zult ontvangen op een reparatie. Ook staat er op de website vermeld dat het bedrijf al meer dan 15 jaar ervaring heeft. Op het internet zijn ook zeer veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de reparaties die zij hebben uitgevoerd. 

reparatie schade

Zeer tevreden over de reparatie van The Repair House 

In de winkel werd ik erg snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het deze telefoons zaak. Mijn iPad was erg snel en voor een zeer aantrekkelijke prijs gerepareerd. Daarom ben ik ook erg tevreden over The Repair House.