Refurbished

Het kopen van een gloednieuwe telefoon of tablet kan enorm prijzig zijn. Refurbished toestellen zijn de ideale oplossing voor jou! Je hebt op deze manier een nieuwe toestel in huis voor een scherpe prijs. Bij Jorshop kunt u terecht voor verschillenden Refurbished toestellen. Wij hebben Iphone en Samsung producten in huis. Wij hebben ontzettend veel ervaring en hebben keer op keer onze klanten tevreden gemaakt met onze producten. Naast het verkopen van Refurbished toestellen verkopen wij ook andere accessoires. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor laders, hoesjes, oordopjes en nog veel meer. Wij hebben onze accessoires beschikbaar in diverse kleuren zoals zwart en roze. Voor het kopen van een Refurbished toestel ga je naar Jorshop!

 

Refurbished De klant staat centraal!

Wij hebben de klant hoog in het vaandel zitten en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen met onze producten. Onze professionele experts staan paraat om u van dienst te zijn en u te helpen waar nodig is. Wij vinden het enorm belangrijk dat er wordt geluisterd naar de wensen en behoefte van de klant. Het is onze taak om de klant tevreden te stellen met onze producten en diensten.

 

Wij zijn erg klantvriendelijk!

De klant tevreden houden is een belangrijke taak voor ons! Wanneer u ervoor kiest om bij ons uw toestel te laten repareren kunt rekenenen op de beste service. U kunt van een overheerlijke bak koffie genieten terwijl wij uw toestel repareren. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!