sim-ony-vergelijker-logo

Op simonlypagina.nl vergelijk je simpel goedkope simonly deals. Maar waar moet je nou rekening mee houden als je nu echt goedkoop wilt? Meestal vraag je het eerst aan bekenden maar, daar stuit je direct op de grote multinationals die de bundels voor veels te hoge bedrag aanbieden. Gelukkig ben jij op internet opzoek gegaan naar de meest voordelige manier van telecommunicatie zonder wifi. Kost Sim only met 3G duurder dan 4G of 5G meer geld of maakt dat helemaal niet uit? Hoe zit dat met bellen en sms?

Wat is nou eigenlijk goedkoop? 

Bij goedkope deals moet je altijd rekening houden dat de kwaliteit of service achteruit gaat. Het kan zijn dat je voor het bellen meer betaald of beperkt wordt in de snelheid van het internet toch? Het antwoord is nee! Gemiddeld kost een telefoon gesprek op de mobiel 0,15 cent. Op het moment dat je gaat voor goedkoop hoef je niet perse meer te betalen voor de beltegoed. Zo kost het gebruik van 4G en 5G meer omdat het internet simpelweg sneller laad dan 3G waardoor je zelf de behoefte hebt  om meer te surfen op het internet. Nu hoeft dat niet perse het geval te zijn.

Gelukkig is er een website die zich daar maar al te graag mee bezig houd. Wekelijks onderzoeken zij de beste deals, bij bekende en onbekende providers, die door consumenten goed kan worden benut. Door gebruik te maken van onafhankelijke websites zoals goedkope simonly kan je geholpen worden aan de beste deal. In een overzicht wordt voor jou duidelijk dat er ook kleine, uitstekend werkende providers.