Het repareren van een telefoon is met de jaren lastiger geworden. De bedrijven die de telefoons maken hebben het steeds lastiger gemaakt voor kleine ondernemingen om ervoor te zorgen dat ze hun werk kunnen doen, maar ze laten zich niet uit het veld slaan. Ieder jaar is het weer de vraag hoe lastig het is om een telefoon te repareren, maar tot nu toe is het nog steeds te doen voor iemand die er verstand van heeft. Gelukkig zijn er genoeg van deze mensen die een iPhone reparatie Nijmegen uit te voeren.

iPhone reparatie in Nijmegen

iPhone maakt het ieder jaar weer lastiger

In de eerste paar modellen van de iPhone was de achterkant nog van plastic en kon je deze eraf halen waardoor je er heel eenvoudig een nieuw onderdeel in kon doen. Op een gegeven moment zijn ze overgestapt naar de glazen achterkant die je er met warmte af moet halen om te repareren. Hier werden toen snel weer handige tools voor gemaakt en nu kan ieder reparatiecentrum dit doen. Met de nieuwste versie van de iPhone is alleen een wat groter probleem.

De iPhone 12

Het grote probleem met het repareren van de iPhone 12 zit hem in de camera. Apple heeft bij de camera een code gemaakt die uniek is voor iedere telefoon en camera. Als je dus een nieuwe camera in de telefoon wilt doen, omdat deze kapot is moet je naar Apple, want alleen zij kunnen een camera maken met die unieke code die bij de telefoon hoort. Je kunt wel een werkende camera krijgen door deze te vervangen zonder dat de codes kloppen, maar dan vervallen er een aantal veel gebruikte functies van de camera die je anders wel zou hebben.

Garantie 

Als je een reparatie laat doen door een bedrijf die een iPhone reparatie Nijmegen kan voltooien kun je hiervan verwachten dat je net zulke goede of zelfs betere service krijgt als bij Apple zelf. Na de reparatie krijg je meteen twaalf maanden garantie op jouw reparatie. Dit zodat jij zeker weet dat jouw reparatie goed gebeurt en dat je altijd terug kan als er iets niet helemaal goed is. Verder krijg je ook een factuur zodat je het op jouw bedrijf kunt declareren, waardoor de reparatie goedkoper wordt. Dit is alleen voor de mensen die hun telefoon voor werk gebruiken. Ook kun je tijdens de reparatie wat tijdschriften lezen onder het genot van een heerlijke bakje koffie.