iPad reparatie in Maastricht

Voor een paar weken terug heb ik een iPad reparatie in Maastricht laten uitvoeren. Die dag was ik gezellig met mijn dochter hier aan het winkelen. Wij zaten even op een terras toen ik wat op mijn tablet wilde bekijken. Wat er precies gebeurde weet ik niet, maar het gevolg was ernstig. Ik liet namelijk mijn tablet uit mijn handen vallen. Met een flinke klap viel deze op de grond. Waar ik mijn kinderen altijd voor waarschuw, gebeurde nu meet mijzelf. Het scherm was flink gebarsten, zo erg dat je niks meer op het scherm kon lezen. De serveerster zag het allemaal gebeuren en kwam naar mij toe. Zij gaf mij de tip om naar de iPhone dokter te gaan, deze zat toevallig om de hoek. Haar advies heb ik met twee handen aangegrepen en ben hier meteen heen gegaan.  iPad reparatie in Maastricht

Een super snelle iPad reparatie in Maastricht

Toen ik de winkel binnen liep kwam een vriendelijke medewerker mij al tegemoet lopen. Nadat deze had bekeken wat ongeveer de schade was, had ik verwacht dat er een afspraak gemaakt moest worden. Tot mijn verbazing werd er gezegd wacht u maar even, de reparatie is over 45 minuten al klaar. Dat noem ik nu nog eens service. Ik zag mij al zonder een tablet de rest van de week door te komen. Binnen een uur stond ik alweer buiten en kon ik mijn tablet weer gebruiken. Er was een nieuw scherm opgekomen en deze was voorradig in de winkel. Ook de prijs viel reuze mee en dat maakt het die dag allemaal weer goed.

Zit jij ook met een kapotte smartphone of tablet en weet je niet of deze gemaakt kan worden, neem dan contact op met de iPhonedokter. Op de website staat een telefoonnummer waarheen je kan bellen met al jouw vragen. Tevens kan je online een afspraak maken om hierheen te gaan. iPad reparatie in Maastricht