Telgefixt

Al jaren ben ik fan van het maken en bekijken van foto’s. Ik vind het erg mooi om foto’s te maken in de natuur en foto’s te maken van speciale gelegenheden. Ook vind ik gebouwen vastleggen op beeld erg mooi. Eigenlijk hou ik overal wel van. Het fotograferen is nu helaas nog een hobby maar hier komt misschien nog een verandering in. Soms zijn er momenten dat ik niet over een professionele camera beschik. Als dat het geval is, pak ik meestal snel mijn telefoon erbij om het moment toch nog vast te kunnen leggen.

Telgefixt

Camera werkte niet meer

Laatst ging er toch iets verkeerds. Toen ik een foto wilde maken van een paar mooie vogels die in een grote groep over een meer heen vlogen, kwam ik erachter dat de camera op mijn telefoon het niet meer deed. Ik baalde er enorm van want zo kon ik het speciale moment niet vastleggen. Ook baalde ik van het feit dat ik de telefoon weer voor de zoveelste keer moest laten repareren. Uiteindelijk belde ik toch maar de zaak telgefixt.nl/ op. Ik kon gelijk langskomen om mijn camera te laten repareren.

Telgefixt

Tevreden over de geleverde service

Diezelfde dag ben ik langs gegaan bij telgefixt.nl/ voor een reparatie. Mijn camera moest simpelweg gewoon vervangen worden, althans dat werd mij verteld. Ik ging er mee akkoord en na een klein half uur was de telefoon alweer gemaakt. De camera werkte uiteindelijk weer uitstekend. Ik ben erg tevreden over de service die mij geleverd is bij telgefixt.nl/.